Earcandy - zo stijl jij je gepiercete oren | Fashionchick

2022-07-15 18:36:14 By : Ms. Lily Jiang

Je herinnert je vast nog wel dat superspannende moment van je eerste gaatjes laten schieten. Een klein zweerknopje erin en daarna experimenteren met je eigen stijl. Later wellicht een tweede gaatje en voor je het weet heb je een hele creatie in je oor gepiercet. Alleen maar leuk natuurlijk. Voor sommigen geldt the more the better. Zo style je jouw oor. 

Ben je fan van opvallende kleuren? Maak dan een feestje in je oren. Kies voor één kleur – roze bijvoorbeeld – en laat deze kleur in elk gaatje terugkomen in combinatie met een gouden basis. Meer fan van zilverkleurige oorbellen? Blauw past daar goed bij. Wil je het extra feestelijk maken? Draag dan verschillende kleuren door elkaar. Niets is te gek! 

Ti Sento - Milano | Wehkamp

Wil je deze zomer je oren opfleuren? Ga voor beachvibes in je oren. Alsof de Kleine Zeemeermin de parels van de bodem heeft opgedoken. Combineer parels met hangers met een schelpje. Zorg ervoor dat deze sieraden goud of stainless steel zijn. Je wilt tenslotte niet dat je oorbellen verkleuren door de zon of het water. 

Ti Sento - Milano | Wehkamp

Ga voor variatie door verschillende formaten oorbellen naast elkaar te dragen. Ga voor grote ringen in je eerste gaatje, een iets kleiner formaat in het tweede gaatje, een nog kleiner ringetje in je derde gaatje en ga zo door. In je helix draag je bijvoorbeeld een leuk knopje. Het werkt ook andersom: begin klein en maak het steeds groter. Let er wel op dat je nergens in blijft haken, dus deze volgorde werkt het beste tijdens een rustig diner. 

Wil je meer oorbellen dragen dan dat je gaatjes hebt? Gelukkig bestaan er steeds meer nepoorbellen of ear cuffs. Deze duw je gemakkelijk vast of klik je om je oor heen. Zo heb je toch een heel oor vol earcandy. 

Zilveren goldplated earcuff kruis zirkonia zwart

Zilveren earcuff goldplated X zirkonia

Zo maak je van iedere smartwatch een stijlvol accessoire

Spring vibes - dit zijn de jurkentrends deze lente

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook Met deze schoenen ben je helemaal on trend Fashion Lees ook Deze items horen in je lentecapsulegarderobe Fashion Lees ook Tips om je garderobe te verduurzamen Fashion Lees ook De maxirok is terug - en hoe! Fashion Altijd up to date? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Met deze schoenen ben je helemaal on trend

Deze items horen in je lentecapsulegarderobe

Tips om je garderobe te verduurzamen

De maxirok is terug - en hoe!

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij mode shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.